Treningstøy for Queens

Søkested

Om oss/ About us

CK Queens of Fucking Everything

Klubben startet ved en tilfeldighet. Grunnleggeren av CK QOFE er Queen Hanne Gilde som akkurat hadde funnet ut at barnet hennes Mari hadde et syndrom kalt "Rett Syndrom" kombinert med alvorlig hjertesykdom, dette i tillegg til at mammaen til Hanne hadde fått påvist lungekreft med dårlig prognose og svigerfaren hadde fått diagnostisert hjernekreft. En tung ettermiddag gikk hun ut døren og tok svigerfaren sin sykkel utenfor huset og syklet noen timer i skogen. Det var timer med avkobling fra alt det vanskelige, da hun kom hjem var hun utslitt men glad. Hun var så entusiastisk at hun fikk med sin lite sykkelbegeistrede søster Anita på neste tur. Hun ble imidlertid like begeistret og dermed fikk de etterhvert overtalt nabo Ann-Sølvi til å bli med på sykkeleventyrene. Slik gikk det til at 250 Queens etterhvert ble med på sykling, løping, styrketrening og forskjellige aktiviteter. Vi deltar i en rekke sykkelritt og løp, og grunnlegger Hanne og Queen Marianne fullførte til og med Ironman i Haugesund med glans i Juli 2017!

Queensa liker å få folk ut av sofaen og har det morsomt sammen! Uansett nivå eller ambisjon.

Klarer alt

Queens of Fucking Everything står for: En attitude, vi klarer alt! Det er det vi mener det står for. Vi klarer alt selv når livet er drit, eller om vi har travle hverdager med familie, jobb og hverdagskaos.

Det engelske navnet fant vi på et morsomt bursdagskort. Vi har over 250 Queens på treningssiden vår på Facebook og godt over 1000 følgere på fansiden vår på Facebook.  Vi har damer i Stjørdal, Åsenfjord, på Nordmøre og i Troms som trener.

Ikke godkjent av Norges Idrettsforbund pga det vulgære navnet

Den raskt voksende sykkelklubben får ikke bli medlem i Norges Cykleforbund med navnet CK Queens Of Fucking Everything. Vi har fått beskjed fra Sør-Trøndelag idrettskrets om at navnet ikke vil bli godkjent med henvisning til Norges idrettsforbund sin forskrift for navn på idrettslag. Det var særlig det støtende ordet «fucking» som er vanskelig å få igjennom. Vi innrømmer at det har vært interne runder på navnet i sykkelgruppa, som driver med breddeidrett i vid forstand, vi går på ski, løper, isbader, er statister på musikkvideo og vi sykler. Det er ikke alle som synes det er like greit å fortelle om «fucking» til ungene, men det er et begrep -en attitude som passer oss.

Sykkelklubben består av alle slags damer. Fra barnehageansatte, dommere, barnevernansatte, lærere til politikere. Vi har hele spekteret med mennesker, og når de synes navnet er greit, er det dumt at idrettsforbundet ikke vil akseptere det. Queensa har blitt trent av verdensmester Borghild Løvset flere ganger. Det blir ikke det samme for oss å kalle oss «Angry wifes» eller "Sykkelpikene". Vi hadde ikke noen plan om å bli en klubb og visste ikke at vi skulle bli så mange, men attituden er felles for oss alle.

-Kan de ikke kalle seg "Damesykkelklubben fra Skaun"? sa en rådgiver i Sør-Trøndelag idrettskrets til lokalavisen og avviste pr. e-post navneforslaget CK QOFE med henvisning til navneforskriftene i Norges idrettsforbund. "Vi har paragraf 4, som sier at det ikke er tillatt med sjikanerende, diskriminerende eller blasfemiske navn. Han mente videre at det ikke hørtes helt ålreit ut. -Jeg sier ikke "Queens of Fucking Everything i mitt hus".

Vi endrer ikke navn for å tilfredsstille idrettsforbundet

CK QOFE er fornøyde med navnet sitt og kommer ikke til å endre dette, i tillegg har vi Queens overalt, derfor kan vi ikke ha et stedsnavn. Når vi deltar på ritt må vi derfor registrere oss som "Bedrift" og får ikke rabattert lisens. Det kan vi leve med. Vi trener og har det morsomt, det er det viktigste for oss.

Hilsen Queensa!

60 Queens deltok på Jenterittet på Røros i 2015.

 

Grunnlegger av CK QOFE, Hanne Gilde ble Ironman i Haugesund i Juli 2017.

If you can dream it -you can do it!

 

© 2017 Alle rettigheter reservert.